• PARTNERI MANIFESTACIJE

JAVNOZDRAVSTVENA MANIFESTACIJA ZDRAVLJE JE MOJ ĐIR

zjmd.com.hr
FITNESS

GULIVER ENERGIJA

U zdravom tijelu zdrav duh. U ugodnom ambijentu, na 4000 kvadratnih metara novoga i modernog prostora
Guliver Energija nudi sve za rekreaciju, zdravlje i ljepotu.

Guliver Energija potiče duh i tijelo te Vas vodi do konačnog cilja - pronalaženja vlastitog užitka življenja.www.guliver-energija.hr

FITNESS PROGRAMI
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

 

Sportsko rekreativna udruga LADY DI

Pilates je koncept gradijalnog i terapijskog djelovanaj na muskulaturu, kojeg je razvio Njemački trener Joseph Pilates. Postoje dvije varijante pilates vježbi koje su namijenjene različitim potrebama vježbača:
-fitness (progresiv) pilates
-rehabilitacijski pilates
Ono što je zajedničko za oba pravca je metodika interesantnog koncepta razvoja tijela(principi, vježbe i oprema). Metoda se sastoji od različitih pokreta istezanja kojima stvara veliku fleksibilnost i koordinaciju mišićne mase.
Treba naglasiti da se kod vježbanja polatesa mišićni volumen ne pojaćava, već postaje elastičan, vretenast i gibak.Kod pilatesa jačamo dubinske mišiće uz kralježnicu, a time pomažemo pravilnoj posturi tijela.

Lady Di

FITNESS PROGRAMI
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

 

SPLIT FIT

SplitFit je sportsko rekreacijski centar u kojemu radimo sa odraslima i djecom. Jedini smo u gradu koji nudimo program FIT MAMA & AKTIVAN MALIŠAN, u kojemu mame i djeca treniraju u istom terminu na istoj lokaciji , tri puta tjedno po sat vremena.www.split-fit.com.hr

FITNESS PROGRAMI
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

 

PLES

RRU LOTUS

Udruga je osnovana sa ciljem promocije zdravlja i tjelovježbe za sve generacije. Naš stručan tim će se pobrinuti za vašu posturu, tonus mišića, i veću fleksibilost tijela.


RRU Lotus FB

PLEŠIMO
ZA ZDRAVLJE!

 

ZDRAVLJE

STUDIO ONE

Studio "One" djeluje već pet godina i nalazi se u Splitu. Vježbe joge i pilatesa se održavaju u prekrasnoj, mirnoj i svjetloj dvorani redovito svakog dana u večernjim satima i dva puta tjedno u jutarnjima satima.

Vježbanje organizira udruga za sportsku-rekreaciju i edukaciju "Pozitivan život" te sa svojim kvalitetnim i certificiranim učiteljima i instruktorima provodi sve programe u Studiju.

U Studiju možete svakodevno prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu jogu te Vinyasa jogu i Dharma jogu.

Studio One

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

UDRUGA BOJA DUŠE

Udruga za cjeloviti razvoj i poticanje duhovnosti, kreativnosti i zdravog života u cilju osobnog razvoja djece i odraslih, Boja duše. Trenutno naša Udruga Boja duše radi projekt „Mali čarobnjaci“ . U sklopu tog projekta smo odlučili poticati djecu na solidarnost i razvijati osjećaj pripadnosti životnoj zajednici koja nas okružuje.
Glavna aktivnost projekta su likovno-kreativne radionice za djecu od 6 do 12 godina. Kroz radionice potičemo djecu na socijalizaciju, komunikaciju, sudjelovanje u timskom radu te razvijanje socijalnih vještina. Djeca koja se bave likovno-kreativnim radom razvijaju osjećaj fine motorike. Vrijedi spomenuti da su razvoj motorike i centar govora usko povezani. Aktivnije dijete ima bogatiju spoznaju o svijetu i potrebne su mu riječi kojima će izraziti svoje iskustvo pa će ih i pronaći.Udruga Boja duše FB
BojaDuse

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

PRISKA MED

Ustanova za zdravstvenu njegu Priska Med osnovana je 2003. godine, s ciljem pružanja usluga zdravstvene njege u kući i fizikalne terapije.
Iznimnim zalaganjem stručnog tima, djelatnost fizikalne terapije i rehabilitacije ubrzo se proširio na rad u prostorima Ustanove. Tako, fizioterapijska skrb onkoloških bolesnika, rad s djecom s poteškoćama u razvoju, rad s posljedicama neurološkog, traumatskog ili ortopedskog uzroka postaje kvalitetom prepoznatljiv, zaštitni znak naše Ustanove.www.priska-med.com
PriskaMed

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

Joga u svakodnevnom životu

Udruga Joga u svakodnevnom životu 30 godina radi na promicanju kvalitete života, ekologije, zdrave prehrane, humanitarnog i volonterskog rada u Republici Hrvatskoj.
Sustav "Joga u svakodnevnom životu", tvorac kojeg je Paramhans Svami Mahešvarananda, jedan je od najpoznatijih i najpriznatijih sustava joge u svijetu. To je holistički i sveobuhvatan sustav koji se bavi tijelom, umom, sviješću i dušom. Temeljni mu je cilj postizanje i očuvanje fizičkog, mentalnog, duhovnog i društvenog zdravlja spajanjem pradavnih duhovnih tehnika i mudrosti Indije sa znanjem suvremenog doba.
Joga u svakodnevnom životu Split djeluje na lokaciji Rooseveltova 34 gdje se odžavaju vježbe joge tijekom cijele godine. Osim vježbi u našem centru povremeno organiziramo radionice i predavanja sa temama iz područja joga filozofije, ajurvede, zdravlja, vegetarijanstva,...www.yoga-in-daily-life.hr
Joga

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

Udruga SCOLIO POINT

Mlada udruga kojoj je cilj promicanje statusa i kvalitete življenja te pružanje pomoći osobama sa skoliozom i drugim deformitetima kralježnice te promicanje Schroth metode kao jedne od najpriznatijih metoda u liječenju skolioza u svijetu. Kroz Udrugu aktivno djeluju prvostupnice fizioterapije Petra Šimac i Jasminka Dedović ogranizirajući razna predavanja i edukacije djece i roditelja te također se bave organizacijom i provedbom intenzivnog programa vježbanja (kampa) za djecu sa deformitetima kralježnice.Udruga SCOLIO POINT na FB
Scolio

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

Institut za zdravlje: PODRŠKA ZDRAVLJU

Neprofitna organizacija, čiji je cilj promicanje, unapređenje i očuvanje svih oblika zdravlja te razvoj svijesti o cjelovitom zdravlju kao prirodnom stanju ravnoteže. Udruga okuplja članove svih društvenih skupina, a osnovna ideja je da se stavljanjem pažnje na "zdravlje" podrži puni razvoj fizičkog, psihičkog i duhovnog potencijala svakog pojedinca, putem konvencionalnih i alternativnih metoda.


www.pozdrav.hr

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

UDRUGA ZDRAVI GRAD

Zdravi grad je neprofitna, razvojna organizacija civilnog društva koja sukladno najboljoj hrvatskoj i svjetskoj praksi već niz godina sustavno okuplja i povezuje ljude i organizacije koje su spremne zajedno djelovati na unaprjeđenju kvalitete življenja i izvan granica Hrvatske. Naši projekti i programi na tragu su promicanja ideje inovativnog, zdravog, održivog i cjelovitog razvoja pojedinaca, organizacija i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj i izvan nje.


www.zdravigrad.hr

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

CENTAR IZVRSNOSTI GEORGE MATELJAN u Splitu

Kao rezultat višegodišnje suradnje udruge Zdravi grad i George Mateljan Foundation For the World's Healthiest Foods, Seattle, Washington, USA, 2007. godine osnovan je Centar izvrsnosti George Mateljan u Splitu kako bi potakli na kvalitetniju prehranu i zdraviji način življenja s visokim standardom pružanja pouzdanih i praktičnih informacija o najzdravijem načinu prehrane. Informacije koje nudi, rezultat su uvida u tisuće neovisnih istraživanja širom svijeta koje su proveli i još uvijek provode. To su istinite i vjerodostojne informacije o utjecaju hrane na ljudsko zdravlje, poduprte nezavisnim znanstvenim istraživanjima indeksiranim na Pub Med.


ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

UDRUGA RITAM SRCA


ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

 

IGRA I ZABAVA

ODRED IZVIĐAČA POMORACA POSEJDON

OIP Posejdon je izviđčka udruga koja provodi program na moru i u šumi te intezivno provodi EU projkete vezane za razmjenu mladih. Projekti su vezani za eko pitanja, trenige neformalne edukacije, umjetnošču. Udruga djeluje na području Garad Splita i to u OŠ Kman Kacunar i u svojim prostorijama na Mertojaku, te intezivno u Gradu Solinu i to u OŠ kraljice Jelene, OŠ don Lovre Katića, OŠ Vjekoslav Parač, PŠ Mravinjci, OŠ Petra Kružića - Klis i OŠ Dugopolje. Trenutno imamo 140 članova od 7 do 25 godina. Godišnje provedmo preko 400 programskih radionica, 4-5 eko akcija čišćenja, 4-5 izleta, 2-3 bivala, ljetno logorovanje, zimovanje te 5 do 6 EU projekata kao organizatori ili partneri.


www.oip-posejdon.hr

ZA ZDRAVLJE UZ IGRU I ZABAVU!

 

CICIBAN SPORT

Ciciban sport osnovan je prije dvadeset godina i bavi se problematikom rekreacije i sportskih programa djece predskolske dobi (sportski vrtic - djeca od 4 do 7 godina) i skolske dobi (sportska skola - djeca od 7 do 10 godina). Ciciban sport svoje programske sadrzaje realizira u sportskim dvoranama pri vrticima i skolama, te dio programa na bazenima Poljud. Program sportske igraonice provodi se sa djecom od 4 do 7 godina (2 x tjedno u dvorani + 1 x tjedno na bazenu Poljud), a program sportske skole provodi se sa skolskom djecom od 7 do 10 godina (2 x tjedno u dvorani i 1 x tjedno na bazenu Poljud). Ciciban ima oko 350 clanova koji tijekom vjezbanja prolaze osnove vise vrsta sportova, te priprema djecu za sto laksi i ugodniji prelazak u sportske klubove. Takoder postoje i posebni programi - skola nogometa (3 x tjedno u dvorani), te skola plivanja - obuka neplivaca (svaki radni dan na bazenima Poljud). Sve programe provode profesori kineziologije. Vjezbanje je iskljucivo rekreacijsko i natjecanje se vrsi kroz princip rekreacije. Program rada s djecom je verificiran od Ministarstva odgoja i obrazovanja. Ciciban je clan Saveza sportova.


Ciciban sport na FB
Ciciban Sport

ZA ZDRAVLJE UZ IGRU I ZABAVU!