• ORGANIZATORI MANIFESTACIJE

JAVNOZDRAVSTVENA MANIFESTACIJA ZDRAVLJE JE MOJ ĐIR

zjmd.com.hr

Županijska liga protiv raka

Županijska liga protiv raka osnovana je 1967. godine kao nevladina, nestranačka, neprofitna i humanitarna udruga. Najstarija je udruga u Splitu i jedna od prvih u Hrvatskoj koja djeluje s ciljem zaštite zdravlja i smanjenja pojavnosti i smrtnosti bolesti raka, te zdravstvene edukacije stanovništva Splitsko-dalmatinske županije.


Od svog osnivanja do danas, uz stalnu suradnju s Hrvatskom ligom protiv raka i ostalim zdravstvenim i drugim institucijama, udrugama, državnim institucijama, lokalnom upravom i pravnim osobama, vrlo je aktivna na mnogim područjima, realizirajući kratkoročne i srednjoročne planove i programe. Okuplja brojne građane volontere, znanstvene djelatnike te stručne i društvene institucije u programima koji potpomažu aktivnosti zdravstvene službe u zaštiti stanovništva od bolesti.


Županijska liga protiv raka djeluje s ciljem zaštite zdravlja i smanjenja pojavnosti i smrtnosti bolesti raka, te zdravstvene edukacije stanovništva Splitsko-dalmatinske županije.


Glavni zadatak Lige je smanjiti pojavnost i smrtnost bolesti raka promicanjem zdravlja, prevencijom zloćudnih bolesti, otkrivanjem raka u fazi bez simptoma te zdravstvenom edukacijom stanovništva o mogućnostima primarne i sekundarne prevencije u Splitsko-dalmatinskoj županiji.Dea Dia dance studio

Dea Dia dance studio je osnovana s ciljem promicanja plesne kulture i zdravog načina života kroz razne fitness treninge, plesne satove i manifestacije.Zumba fitness, dance drill, showdance, street jazz, salsa/bachata...


Od programa koje Studio nudi su Zumba fitness, dance drill program - skidanje kila i jačanje - budimo fit, plesni programi za djecu showdance i odrasle - street jazz i salsa/bachata.